In verband met de maatregelen rondom het coronavirus worden de kerkdiensten openbaar uitgezonden.


Mocht u problemen hebben met de ontvangst, kunt u contact opnemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Klik hier als het meeluisteren via Chrome niet lukt. Of luister mee via Microsoft Edge vanaf de computer.
Via android telefoon of tablet bijvoorbeeld Firefox.

Collecte

Tijdens de kerkdiensten wordt er altijd een collecte gehouden. Er wordt geld ingezameld voor de diaconie en voor de kerk (inclussief groot onderhoud). Nu we door de corona pandemie niet kunnen samenkomen in de kerk, kunt u een bijdrage over maken. Helaas leidt een betaallink tot hoge transactiekosten, daarom kunt u gebruik maken van onderstaande bankgegevens. Deze pagina is heel de week beschikbaar.

Diaconie: NL03 RABO 0335 6318 35 t.n.v. Diaconie Gereformeerde Gemeente Leiderdorp

Kerk: NL09 RABO 0335 6315 33 t.n.v. Gereformeerde Gemeente Leiderdorp

Voorlezen

Vanaf dinsdag 31 maart wordt door enkele gemeenteleden iedere avond van 19.00 tot circa 19.30 uur (met uitzondering van de zondagen en woensdagen) een passage voorgelezen uit 'Kleine Henry en zijn drager', geschreven door M.A. Mijnders-van Woerden. Hiervoor zal gebruik worden gemaakt van de kerktelefoon, zodat u thuis kunt meeluisteren. Het verhaal gaat over de Engelse weesjongen Henry. Als rond 1800 in India de ouders van de kleine Henry zijn gestorven, wordt hij liefdevol verzorgd door zijn hindoe-drager, die hem als hindoe opvoedt. Hun leven verandert totaal wanneer een Engels meisje hen het evangelie vertelt.

Aanvullende gegevens